Terroristák tartózkodtak Magyarországon

Tisztelt Honfitársam!

Döbbenetes információk láttak tegnap napvilágot. A 2015. november 13-i párizsi merényleteket elkövető terroristasejt több tagja tartózkodott hosszabb-rövidebb ideig Magyarországon.

Az illegális bevándorlók közé vegyülve három, az Iszlám Állam által kiképzett katona érkezett Magyarországra tavaly ősszel. Az algériai származású Omar Mostefai, az ugyancsak algériai származású Samy Amimour, valamint a marokkói származású Foued Mohamed-Aggad egy zuglói hotelben húzták meg magukat. Ők voltak a 137 halálos áldozattal és 368 sérülttel járó párizsi merényletek végrehajtói.

Az információkból kiderül, hogy a legkeresettebb európai terrorista, Salah Abdeslam háromszor is járt Magyarországon tavaly ősszel. Ő volt az, aki kocsijával a három terroristát Budapestről nyugatra szállította.

Bár a brüsszeli elit határozottan tagadja, ma már a napnál világosabb, hogy az illegális bevándorlás és a terrorizmus között szoros összefüggés van. A fenti esetből is látszik: a terroristák tudatosan kihasználják az ellenőrzés hiányát. A merénylők itt jártak közöttünk. Ne áltassuk magunkat, ami megtörtént Párizsban, az itt is megtörténhet.

Nem kockáztathatjuk Magyarország jövőjét! A biztonság mindenkit megillet, ezért nemzeti ügy a népszavazás.

Szavazzunk nemmel október 2-án!

Tisztelettel:
Pelczné dr. Gáll Ildikó

P.S.: Részletes leírást a terroristák magyarországi tartózkodásáról az alábbi linkeken talál:
http://magyaridok.hu/belfold/budapesten-szervezkedtek-es-varakoztak-parizsi-tomeggyilkosok-1038598/

http://magyaridok.hu/belfold/ketten-kiskoroson-vartak-szervezot-1040512/