Meghívó - EXPORTAKADÉMIA

A Magyar Nemzeti Kereskedőház Exportakadémia címmel külpiaci jelenlétet fejlesztő 6 napos tréninget szervez 2014. november–december folyamán, háromszor kétnapos bontásban.

                      

A vállalkozások versenyképességének javítását célzó, átfogó menedzsmentképzés tematikája külpiac orientált, olyan témákkal, mint a változásmenedzsment, piacelemzés, innováció, marketing, finanszírozási kérdések és nemzetköziesedés. Elismert hazai és külföldi trénerek valamint sikeres magyar exportőrök osztják meg tudásukat és tapasztalataikat a résztvevőkkel. Az előadások mellett, az M27 ABSOLVO Consulting Kft. vezető tanácsadóinak irányításával, interaktív kiscsoportos feladatok megoldása révén van lehetőség az elhangzottak gyakorlati elsajátítására. A tanfolyam végén a résztvevők iránymutatást kapnak külpiacra lépési stratégiájuk elkészítéséhez.

A rendezvényre tisztelettel meghívjuk!

 

A rendezvény helyszíne:

Bodrogi Kúria Wellness Hotel**** (2365 Inárcs, Hrsz: 0161)

 

Időpontok:   2014. november 12-13. (szerda - csütörtök)

                        2014. november 25-26. (kedd – szerda)

                        2014. december 9-10. (kedd – szerda)

 

Tervezett tematika:

2014. november 12-13.       Üzleti környezet és piacelemzés, valamint menedzsment; Piacelemzés-piackutatás workshop & Cégépítés és menedzsmentismeretek workshop

 

2014. november 25-26.       Vállalati finanszírozás, Iparjogvédelem,

Külpiac I: Nemzetközi ügyletek és logisztika

 

2014. december 9-10.        Külpiac II: Exportfinanszírozás, külpiacra lépési stratégiák, Külpiac III: Sikeresen a Keleti Piacokon – tájékoztató és workshop, Hatékony kiállítási részvétel és tárgyalástechnika workshop

 

A rendezvényen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, díja 80.000 Ft + ÁFA / fő.

A részvételi díj a teljes tréningre (3*2 nap) vonatkozik és a képzésen kívül magában foglalja a szállás (elhelyezés egyágyas szobákban) és étkezések költségét is. A tréningnapok önállóan nem foglalhatóak és egy cégtől max. 2 fő jelentkezését fogadjuk. A programra korlátozott számú jelentkezést tudunk elfogadni, beérkezési sorrendben.

 

Export területén már tapasztalattal rendelkezők jelentkezését várjuk.

A tréning egy angol nyelvű előadást is tartalmaz, alap kommunikációs tudást igényel.

 

Részvételi szándékát a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével jelezze.

Kérjük, hogy az aláírt és szkennelt jelentkezési lapot 2014. november 3-ig az exportakademia [@] tradehouse.hu e-mail címre küldje vissza.

 

Bővebb információ: Zátonyi Ágnes és Osztovits Júlia, exportakademia [@] tradehouse.hu